Nyheter

Vår nye kvalitet NG55 designgulv er LVT-gulv med 3 mm tykkelse og et slitesjikt på 0,55 mm. Gulvene er velegnet til bruk i butikker, spisesteder, kontorer og andre steder med høye krav til design, slitestyrke og enkelt vedlikehold. Se sortimentet under Produkter/NG55 designgulv.

Vi lanserer fortløpende nye gulv i vårt sortiment. Ta en titt under fanen "Produkter". Våre nyheter står merket med "NY".

I år er vi stolte av vårt nye steindesign "Malmstone" som finnes i tre varianter. "Malmstone" har en matt og naturlig overflate som gir gulvet et svært naturtro uttrykk. Malmstone har allerede blitt flere designeres favoritt. Se Malmstone under Produkter/NG55 designgulv.

I februar kommer vår nye "betong"-serie. Serien kommer i fire tidsriktige farger og med en dekorativ overflate. Se NG26g-serien under Produkter/NG55 designgulv.

NG16F Authentic
NG16F Authentic er en ny "tre"-kolleksjon. Gulvene har en preget og matt overflate som er så naturtro at den fremkaller den gode "trefølelsen". Derfor navnet Authentic. Foreløpig finnes "Authentic" tilgjengelig i en varmgrå og en lun brun farge, i størrelsen 228 x 1220 mm. Ta en titt under Produkter/Authentic.