Finn gulvet som
passer ditt prosjekt

Nordanger Gulv AS sine LVT-gulv er utviklet for å tåle stor trafikk og passer derfor utmerket til bruk i butikkerlokaler, restauranter og offentlige rom. Produktene finnes også i støydempende varianter. I tillegg har vi nå et klikkvinyl alternativ, samme kvaliteten men enklere å legge.

NG Vinylflis

LVT – Luxury Vinyl Tiles, Nordanger Gulv AS sin egen serie LVT, velegnet i både hjem og offentlige miljøer utsatt for hard trafikk.

Se utvalg

NG Klikkvinyl

Nordanger Gulv AS sin egen serie med klikkvinyl, samme kvaliteten som vi alltid har levert i LVT. Nå og med ferdig bakside som gir samme trinnlydsdempning som vår akustikk LVT.

Se utvalg

StrongHD

Fiberarmerte vinylfliser som pusles sammen for å gi deg et slitesterkt og solid gulv.

Se utvalg

Tilbudsvarer

Utgående varer, ekstremt gode tilbud.

Se utvalg

Tilbehør vinylgulv

Tilbehør du trenger for å legge våre NG Vinylgulv

Se utvalg

Les hvorfor du bør velge LVT-gulv fra Nordanger Gulv

Alle gulv vi leverer er frie for skadelige miljøgifter

Våre vinylgulv inneholder ikke ftalater eller andre potensielt skadelige stoffer. Dette gir deg et gulv som er med å sørger for et trygt og godt inneklima.

Et varmere gulv

Vinylgulv har lavere termisk motstand enn det tradisjonelle laminatgulvet. For deg betyr det at du opplever gulvet varmere og du får dermed et mer behagelig innemiljø. Du kan og legge gulvvarme under alle våre gulv, så lenge overflatetemperaturen ikke overstiger 27 grader.

Miljøskapende design for riktig atmosfære

Riktig gulv vil alltid være med å løfte et lokale, slik at opplevelsen av ditt lokale blir best mulig. Med stor slitestyrke på våre gulv vil du beholde det fantastiske utseende år etter år. Du får derfor et innemiljø folk trives i.

NG Akustikk – et bedre alternativ

NG Akustikk-serien er våre mest populære LVT-gulv i en enda bedre utgave. Du får den samme slitestyrken, men gulvene har i tillegg en gummiert trinnlydsdempende (-18dB) bakside. I tillegg er gulvene myke å gå på og begrenser derfor belastningen på ben og rygg. NG Akustikk er rett og slett et enda bedre alternativ på alle punkter.

illustrert tegning av oppbygning av akustikkflis 1.Lyddempende underlag 2. stabiliserende sjikt 3. høyoppløslig trykket mønsterfilm 4. transparent slitesjikt i vinyl 5. UV-herdet polyuretan-sjikt med keramisk forsterkning for økt holdbarhet

Våre gulv har lang levetid

Alle våre LVT-gulv har et slitesjikt på minimum 0,55mm, dette gir deg et gulv som beholder sitt utseende i mange år. Skulle du likevel være uheldig og ødelegge en av dine fliser kan denne enkelt byttes ut og du har fortsatt et vakkert høykvalitetsgulv.

Kontakt

Kontakt oss dersom du har
spørsmål om vinylgulv

Nordanger Gulv AS oppfyller kravene som stilles for
å oppnå BREEAM-NOR-godkjenning og kvalitetssikrer
at underleverandører også innfrir BREEAM-NOR sine krav.